Te veel leuke boeken

Al sinds jaar en dag koop ik graag boeken en als het even kan lees ik ze ook nog. Dat resulteerde in een enorme boekenkast in de huiskamer, een ‘kleintje’ op mijn werkkamer, een ‘eigen’ boekenkast in iedere kinderkamer en stapels naast mijn bed. Veel. Te veel? Dan maar achter glazen deuren om ongezonde stofnesten te voorkomen. Gesorteerd op thema, op ontwikkelstadium, op actualiteit: prachtig!

Dozen en nog eens dozen
Na onze laatste verhuizing, afgelopen 20 jaar ben ik 5 keer verhuisd, was ik het gesjouw met die boeken zat en heb ik ze in de verhuisdozen op zolder laten staan. “Ik had ze toch in mijn hoofd”, redeneerde ik. Maar na een tijdje miste ik ze, alsof ik altijd op hun schouders stond om te verantwoorden waar ik mee bezig was. En zo is dat natuurlijk ook gegaan, elk boek is een gezichtspunt van waaruit ik de Ontwikkelversneller heb bekeken en aangescherpt. Dus de dozen kwamen weer naar beneden, servieskasten werden weer boekenkasten en planken verschenen tegen de strakke muren.

Toch voelt het niet lekker
De boeken zijn terug, maar de voldoening nog niet. Dus nu doe ik het anders: ik bied ze online aan, zodat jij ze kan kopen! Daarmee pak ik elk boek nog eens liefdevol vast, schrijf er een briefje bij en hoop dat jij er net zoveel plezier aan zult beleven als ik dat ook had.

Mijn collectie leuke, lezenswaardige en mooie boeken verdient het om weer opgepakt en gelezen te worden. Als ik nu een boek uit heb, zet ik het meteen te koop in mijn online boekenwinkeltje. Voor jou een voordelige prijs en de mogelijkheid om over dat boek met mij in gesprek te gaan.

Unieke boeken voor unieke mensen

Mijn boekwinkeltje loopt via BOL.com
De prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Als je meer dan 1 boek tegelijk besteld, betaal ik je die dubbele verzendkosten terug.

Als je in België woont zijn de verzendkosten een stuk hoger. In dat geval vraag ik je om via onderstaande QR-code het verschil bij te passen.

NL -> BE