Wil jij on- en offline leren combineren?

>> Dan kan je deze workshop vast wel gebruiken!

Zie jij ook soms door de bomen het bos niet meer?

Als je trainer, coach of docent bent, ben je waarschijnlijk bezig om je kennis ook online over te dragen. Je ervaart mogelijk zélf ook een probleem: er zijn allerlei fantastische online mogelijkheden, maar vind maar eens  uit wat en hoe je dat gaat gebruiken!?  Er is verleidelijk aanbod, maar heb je daar dan ook echt iets aan? Best kans dat je je Hans-en-Grietje voelt, ronddwalend, af en toe gemanipuleerd en alert op signalen waarmee je je meester kan maken van de nieuwe on- en off-line situatie.

Wijs me de weg…

De Ontwikkelversneller heeft het leerproces helder voor ogen, LearningStone heeft het bos in kaart gebracht. En als jij erin ronddwaalt, wijzen wij je de weg door middel van leuke terugkerende activiteiten; zo’n beetje als die witte vogels, in het sprookje van Hans en Grietje, zodat jij zeker en vaardig blijft voor een doelgroep die meer en meer online doet.

Inschrijfformulier

Workshop Over de bomen en het bos

Woensdag 13 november van 17:00 tot 19:30 uur
LearningStone, Weesperstraat 61-105, Amsterdam

Programma

17:00    Hardware, software, data – de bomen
17:40    Online samenwerken – het bos

18:15    Knibbel Knabbel Knuisje – pizza

18:45    Faciliteren van leren – de wandeling
19:30    Einde

Inclusief eten en drinken!
Je krijgt de beschikking over lesmateriaal wat je zowel thuis als in de workshop gaat gebruiken om inzicht te krijgen en een stappenplan te maken. En dat kan allemaal, voor maar €45 ex.btw omdat we hiervoor samenwerken met LearningStone.

Online als het kan, offline als het moet

25 jaar ervaring

Meer deelnemers, beter begeleiden