Wil jij on- en offline leren combineren?

>> Dan kan je vast wel wat hulp gebruiken.

kleine engel
  • Heb jij het gevoel dat je deelnemers soms moeite hebben om de lesstof toe te passen?
  • Ben jij veel tijd kwijt met het aanbieden en aanpassen van alle lesstof en informatie in de verschillende systemen?
  • Vind je het soms lastig om een groepservaring te bieden die leerzaam en ondersteunend is aan mensen met verschillende achtergronden en voorkennis?
  • Heb je al een online leeromgeving, maar heb je het gevoel dat deze jouw live trainingen nog niet optimaal ondersteunt?

Coaching helpt!

Als BlendCoach help ik jou om te kijken hoe je de leeromgeving, de context van het leerproces, optimaal in kan regelen voor jouw deelnemers. On- én offline.

We nemen jouw training en de doelen die je wilt bereiken als uitgangspunt. Met het leerpad wat je voor ogen hebt ontwerpen we een reis, een learning journey die jouw deelnemers uitnodigt om aan de slag te gaan. Zodat zij vanuit hun eigen motivatie stappen nemen en verantwoordelijk zijn voor de aankomst op bestemming.

We gaan een online leeromgeving maken (of verbeteren) die past bij jouw offline activiteiten, waarin jouw deelnemers opbloeien! En je hoeft het niet alleen te doen, ik loop met je mee. Van het moment dat je besluit te innoveren tot het vieren van het moment dat de bewezen vooruitgang van de deelnemers weer naar jou terugkomt.

onze werkvormen

STAP 1

STARTPAKKET

STAP 2

TOOLCHECKER

VERSNELLER