De Ontwikkelversneller is een online leeromgeving voor trainers en coaches die goed kunnen trainen, een helder verhaal hebben en ook online willen inspireren tot verandering. Wij bieden daarin training, advies en het beste online leersysteem ter wereld zodat jij beter aan gaat sluiten bij het off- en online leven van jouw deelnemers.

Ons aanbod is inclusief alle ondersteuning die nodig is om jouw online leer- en werkomgeving te ontwerpen, online te communiceren, toegankelijk en 24/7 bereikbaar te houden. Wij hebben daar toch niet voor niks voor doorgeleerd?

Een voorproefje van de mogelijkheden om online leren beter mogelijk te maken vind je in onze blended leerervaring online kennis maken over de impact van digitalisering op jouw werk als trainer/coach. Tijdens deze online ontmoeting zullen we zowel kennismaken, als inventariseren wat voor jou de handigste volgende stap is.

De kennismaking is gratis, vrijblijvend, interactief en wanneer jij het wilt.  Je mag hier zelf een Datum prikken of, als je dat beter past, bellen of Mailen voor een oriënterend gesprek.