Wil jij weten waar je staat?

Ervaar een prachtig vormgegeven DISC rapportage en leeromgeving voor training en coaching bij persoonlijke ontwikkeling.

Welkom in de Wereld van Verschil

Verschillen zijn er, maar er over praten is vaak beladen met voorzichtigheid én boute stereotypen. Om los te komen van borrelpraat en psychologie van de koude grond kan je onderstaande analyse gratis doen. Hij is web-based en leuk, want de uitkomsten zijn toegankelijk gemaakt door er een landkaart van te maken. Het resultaat is dat je over deze uitkomsten rustig kan praten zonder vooroordelen, discriminatie of betweterigheid.

Routebeschrijving

naar een leuke, inspirerende en makkelijke manier om over jouw gedrag en dat van anderen te kunnen praten.

Jij maakt het verschil
Als trainer en coach heb je een voorbeeldfunctie, maar hoe weet jij welk gedrag je laat zien als je niet voor een spiegel staat?
Laat jij zien dat verandering haalbaar is op een manier die voor alle deelnemers te begrijpen is?

Praten over gedrag 
Wat voor jou vanzelfsprekend is geworden; normaal, oplossend gedrag, kan voor een ander totaal onlogisch, onwenselijk of schadelijk lijken. En als mensen je niet begrijpen, krijg je geen kans om je verhaal te doen.

Jouw verhaal doet er toe
In deze workshop leer je het landschap van je eigen gedrag kennen. Zodat je daarna anderen beter kan begrijpen en inspelen op hun gedragsvoorkeuren bij het trainen en coachen. Zo wordt jouw verhaal ook gehoord door mensen buiten jouw bubbel.

Ik wil weten hoe dat zit

Na het invullen van de online vragenlijst, let op dat je in het begin al Nederlands als taal instelt, wordt jouw gedragsprofiel in kaart gebracht. De namen van de steden, rivieren, bergen en zeeën vertellen van alles over hoe je je gedraagt. Daarna krijg je een video te zien waarin je mee op reis wordt genomen door het landschap van je eigen gedrag. Dat geeft een spectaculair inzicht voor jezelf en uitzicht op hoe dat op anderen kan overkomen. De gesproken tekst van de video is in het Engels.

Daarna neem ik contact met je op om te horen of je nog tekst en uitleg wilt bij jouw profiel en of je belangstelling hebt voor het werken met met een online leeromgeving. Dat is alles, bedankt!