Wil jij snel en goed online kunnen werken met de Wereld van Verschil?

>> Zo kom je erachter hoe het werkt!

Welkom in de Wereld van Verschil

Verschillen zijn er, ook onder guides, dat is een waarheid als een koe. Maar als je samen verder wil, of moet, dan is het belangrijk dat je doorkrijgt hoe de hazen lopen. Daarom hebben wij samen een online leeromgeving gemodelleerd op het platform Diglo

Nu, zondag 22 maart hebben we al 16 verschillende templates, van ieder type 1, die jij zo aan de virtuele trainingsruimte van jouw coachee kan koppelen aan de hand van de uitkomsten uit de vragenlijst van Mapstell.

Binnenkort komen daar vier verschillende basisomgevingen bij, die aansluiten bij het Rijk waar jij als trainer/coach vandaan komt. 4 x 16 = 64 mogelijkheden!

Wij weten hoe een koe een haas vangt: we leren al werkend, praten zonder vooroordelen, discriminatie of betweterigheid en werken graag met elkaar samen voor het beste resultaat van onze coachees.

In een gratis online groepsruimte voor Guides ontwikkelen we samen verder. Op naar een wereld waar je kan kiezen om on- en offline te werken, tegelijkertijd of wanneer het jou uitkomt.

>>> Wat zullen we hier eens schrijven?

Ik wil de online omgeving van Guides voor Guides gebruiken!