Ontwikkeling versnellen is wat ik niet kan laten: met mensen, met teams en organisaties. Ontwikkeling is er namelijk altijd, dat doe jij. Maar door richting te kiezen en ontwikkeling te organiseren, kom je verder. Ik zie graag dat mensen wijzer worden, genuanceerder in hun mening, gelukkig en succesvol. En alleen door te leren kan je daar stappen in nemen.

Waarom ik
Ik begrijp jouw training, de doelen die je wilt bereiken en het pad wat je voor je deelnemers klaarlegt. Ik snap dat het hard werken is om mensen met heel verschillende achtergronden en voorkennis een groepservaring te bieden die leerzaam en ondersteunend is. Ik weet dat het vaak maar raden is of de deelnemers gaan toepassen wat ze bij jou  hebben geleerd. Ik deel je hoop dat zij er goede dingen mee ondernemen.

Daarom loop ik ook met je mee. Van het moment dat je besluit jouw training te voorzien van een online leeromgeving tot het vieren van het moment dat de bewezen vooruitgang van de deelnemers weer naar jou terug komt. Jouw bezieling en ervaring vormen het uitgangspunt om een omgeving te creëren waarin jouw deelnemers opbloeien.

Een korte Bio
Na mijn studie bedrijfskunde, waar ik mij specialiseerde in informatie- en verandermanagement, ben ik in dienst gegaan bij IKEA als trainee. Vervolgens bij de Baak, als (leer)programmamaker. In 2000 startte ik met  RQnetwork, een sociale onderneming waarin mijn passie voor intercultureel organiseren en de ontwikkeling van het internet samen kwamen. Mijn idee voor duurzame ontwikkeling door verbetering van contact, relaties en leren was van start.

Maar ik wilde verder groeien, ik moest om een breder begrip van ontwikkeling te krijgen. Door weer in loondienst te gaan, bij Bestuursacademie Nederland kreeg ik zicht op de werking van politiek en de publieke sector. Sinds 2012 ben ik weer als zelfstandig ondernemer verder gegaan onder de naam Ontwikkelversneller.