Wil jij een begripvolle en gelijkwaardige wereld?

>> Zo kom je erachter hoe de hazen lopen!

Welkom in de Wereld van Verschil

Verschillen zijn er, dat is een waarheid als een koe. Maar over verschillen praten of denken zonder te oordelen, zodat je samen door één deur kan, dat is niet altijd makkelijk. Het is vaak beladen met voorzichtige woorden en boute stereotypen. Maar als je samen verder wil, of moet, dan is het belangrijk dat je doorkrijgt hoe de hazen lopen. 

Zet jezelf op de kaart door deze vragen te beantwoorden die te maken hebben met jouw voorkeursgedrag. Het gaat niet over je persoonlijkheid of je drijfveren, puur over ‘wat zou jij doen’. Als je een haas was, dan zou je dus verklappen hoe jij zelf loopt. De uitkomsten worden -gratis- toegankelijk gemaakt door het filmpje wat je na het insturen krijgt toegemaild. Gewoon leuk en vrijblijvend.

Je kan over deze gedragsvoorkeur en die van andere mensen die hun hazepad 😉 hebben onderzocht, praten zonder vooroordelen, discriminatie of betweterigheid. En hoe een koe een haas vangt, dat leer je dus door in gesprek te gaan. 

Jij maakt het verschil
Als trainer en coach heb je een voorbeeldfunctie, maar weet jij precies welk gedrag je laat zien?
Laat jij zien dat verandering haalbaar is op een manier die voor alle deelnemers te begrijpen is?

Praten over gedrag 
Wat voor jou vanzelfsprekend is geworden; normaal, oplossend gedrag, kan voor een ander totaal onlogisch, onwenselijk of schadelijk lijken. En als je zo’n situatie op wilt lossen, dan heb je inzicht nodig in de manier waarop andere mensen redeneren. Het helpt echt om hun taal te te leren spreken, want dan krijg je meer kans om je verhaal geloofwaardig over te brengen.

Jouw verhaal doet er toe
Wij van de Ontwikkelversneller zijn van mening dat jouw verhaal belangrijk is. En we weten dat het moeilijk is om jouw verhaal, jouw vak, je missie de wereld in te brengen. Tijdens de 1-op-1 coaching en de workshop leer je het landschap van je eigen gedrag doorgronden, zodat je de verschillen met die andere terreinen haarscherp op je netvlies krijgt. Want met kennis van jouw eigen plek in de wereld van verschil, kan je navigeren naar die van een ander.

Ik wil de online omgeving van Guides voor Guides gebruiken!